Ασφαλίστε Τον Χώρο Σας Σωστά Και Ολοκληρωμένα

 

Ολοκληρωμένη ασφάλεια του χώρου

Η ασφάλεια ενός χώρου εξαρτάται από τις ανάγκες του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Σύμφωνα με το τι διαθέτει ένας χώρος (πόρτες, παράθυρα) υπάρχουν προϊόντα που το ασφαλίζουν κατάλληλα.<--break->

Ένα διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας που διαθέτει θωρακισμένη πόρτα και παράθυρα αλουμινίου μπορεί να γίνει απαραβίαστο. Τα κρούσματα διαρρήξεων που παρατηρούνται είναι κυρίως από τις κεντρικές εισόδους σπιτιών. Μια θωρακισμένη πόρτα γίνεται απαραβίαστη με την κατάλληλη κλειδαριά.

Οι κλειδαριές νέας γενιάς είναι οι κλειδαριές κυλίνδρου (σύστημα Defender) και η Essety Omega Plus κλειδαριές με μηχανικό κλείδωμα που κάνουν την κεντρική είσοδο του σπιτιού αδιάρρηκτη. Εκτός της κεντρικής εισόδου ένα σπίτι διαθέτει αλουμίνια παράθυρα κ.τ.λ. Ο σωστός τρόπος να το ασφαλίσουμε είναι ένα σύστημα συναγερμού. Ένα σύγχρονο σύστημα εύκολο στην χρήση του με Ελληνικό Μενού (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας) και αξιόπιστο. Για τα παράθυρα του χώρου υπάρχουν και ξεχωριστά συστήματα για ακόμα πιο ολοκληρωμένη ασφάλεια.

Μπορούμε να κάνουμε μια Δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας για να μπορέσετε να τον ασφαλίσετε πλήρως και με σιγουριά.

 

Twitter icon Facebook icon LinkedIn icon Yahoo! icon